Im still here, but it hasn't been easy

this girl tries her best every day
but it's all gone to waste
coz there's no one around
Jahopp då drar vi visan om förra helgens bravader som var att jag inte åkte till underbara hemma, blev alldeles för trött. Såg film med Lisen och mös med pizza och chips instead. 
Bara två dagar kvar av praktiken nu, känns liksom lite tråkigt nu när man börjar komma nära barnen, men får väl åka o hälsa på.
Något mera att säga.... Njaaaa vet inte det jag.
Tråkigt tråkigt tråkigt ungefär.
Ibland går livet uppåt men rätt mycket mera neråt känner jag. Men man ska väl ha såna perioder i sitt liv för att veta det verkligen ska kännas att man lever. Synd.
Kizz


But I know I how feel you about know.

Hallå alla bakisar, taggisar, mysisar och allt annat out there in the world!
Jag sitter med Lissen i mitt rum och hon är bara så jödra het! Igår mös vi till det ordentligt med nudlar som fredagskäk och sen godis, chips och popcorn. Döpte även Davids katt till Märta för det tyckte jag var vackert. När jag sa till det David var svaret jag fick - Pfft det ska den inte heta! och när jag sedan sa att den kunde hete Justin Bieber sa han att då kunde han lika gärna knäcka nacken av den med en gång. Men för mig kommer den föralltid att vara en Märta. Så det så!
Ikväll ska jag mysa hemma hos Emma som fyller 18 och det hedrar vi med en vacker bild på henne i dagens inlägg.
Kizz


Someday this feeling is gone

Hola chicas y chicos!
  • Praktiekn går som smort men trött är jag när jag kommer hem.
  • Träffaade igår min Underbara syskon som har varit i Teneriffa i en vecka med sin far och the rest.
  • Kärleken rullar
  • Sitter ensam hemma
  • Tänker på Lisen
  • På lördag ska jag fira en helt underbar tjej vid namn Emma som fyller 18 jädra bast!
  • Imorn: Fredag, inte jättemycket inplanerat. Kanske träffa min Lisa! Härligt.
Kort o gott inlägg om mitt pretty ointressanta liv.
Kizz



And for you, I would have done whatever

Har nu ätit god mat med min käre lovely mother! Det var supergott må jag säga.
Har idag vaknat lite sjuklig, varit med min allra underbaraste Lisa som förgyller alla de där jobbiga stunderna genom att finnas till och lyssna. Ska snart iväg till min käresta underbaraste bästaste finaste pojkvän bara för att jag saknar honom och älskar honom en jädra massa och det kan ingen ta ifrån mig!
Har haft en rätt ointressant dag så får bli detta korta idag.
Kizz


Kärleken övervinner allt


Vill gratulera min underbara lillasyter som fyller år idag! 12 år och jag minns hennes första tid i världen som igår. Jag älskar dig Molly!♥

Fel sms

Jag sitter hemma lite sjuklig idag igen, känns inte alls bra att göra det när man har prakitk men vad kan man göra åt det?
Sitter och läser på www.felsms.com och klickade in på otrohet Alltså vissa människor är så dumma så jag vill bara få dom att sjunka genom jorden och försvinna.
Detta var en grej jag hittade:

Äta och ha kvar kakan

Till: Min man
Sms: Tänker ibland på när jag satt på intervju hos dig och var nervös för att ja inte skulle få jobbet. Nu är jag mer nervös förr att någon skall komma på oss. Mysig picknick i parken kl 12.10 jag går och köper sallad. Puss puss puss min fina
Svar: Är det så här jag skulle komma på min fru vara otrogen? Jag trodde aldrig att du skulle göra så här mig mig eller någon annan.

Förklaring: Jag var otrogen mot min man med min chef och hade varit det i  nästan två år. Nu kom min man på mig men tror ni han lämnade mig??? Nej jag drog valsen om att jag gjort ett misstag och att jag ångrar mig och att det var bra att smset skickades fel så att det kom fram. Vi är gifta fortfarande men jag har fortfarande sex med min chef och skall till Paris om två helgen med honom. Perfekt att få äta kakan och ändå ha den kvar. /Karin
Alltså skäms man inte?! Jag hade aldrig kunnat fortsätta vara gift med min man ska jag ju säga, eller aa jag skulle väl välja bort chefen såklart. Otrohet är i mina ögon inte okej, och jag vet att det är många fler som håller med mig, Frågan är var gränsen för otrohet går. Jag har funderat på det ett par gånger och jag brukar tänka att för att vara otrogen måste man ju för det första vara pojkvän/flickvän, för om man bara är på g med någon kan man väl inte vara otrogen? Jag tycker nog att man ska vara tillsammans, men har man någon man pratar väldigt mycket med och är nästan tillsammans så är det inte okej att hålla på med någon annan. Att pussa någon annan kan väl vara okej till viss gräns, inte om man liksom hånglar upp någon som inte är ens "partner" men liksom man kan ju pussa en gång. Men det är också lätt att säga att det är okej innan det hänt och när det väl händer så blir allt ett helvete ändå. Men att strula och ha sex med någon annan är definivt att vara otrogen! Det är inte okej!
Sen finns det ju det som tycker annourluna såklart, och det är väl okej men då får man väl komma överens med sin pojkvän/flickvän vad man tycker kanske, ifall det någon gång skulle hända något.
Var går gränsen för otrohet och vad ska man förlåta och inte?
Kizz

Sanna min ord

Hemma o sjuklig såhär på andra praktikdagen, känns sådär och jag känner mig sådär gnällig o känslig som jag inte gillar att andra är när dom e snuviga och så i den stilen.
Fick sån huvudvärk igår kväll att jag stupade i sängen och somnade som en gris. Snart ska jag upp till Edet och krama på min Lisa och lämna hennes busskort. Ikväll kommer mamma o hämtar mig och då ska vi äta Kinesmat! Supergott!
Jag har faktiskt en dagens fråga också för dom som aldrig läser så lär ju inte få några svar. Men i alla fall, om det kommer en invandrare hit till Sverige tex. och blir svensk medborgare så blir dom ju inte svenska för det. Jag blir ju tex, inte afrikan, kines, amerikan, ryss för att jag blir medborgare där. Right?

Idag fyller förresten min  underbaraste vän Fanny 17 år och det ska firas hoppas jag! Grattis till min bästa vän. I miss u and Love u♥
Kizz

Fanny är bara så bäst och underbar mp jag säga!


Fuck you bitch

Det är ju verkligen inte så att det är jobbigt att praktisera på en förskola, förutom ljudvolymen och alla nyuppytäckta ljud barnen kommit på.Det är bara det att det är rätt jobbigt att vara trött på en förskola med hyperaktiva barn från åldrarna 1.5 till 5 år gamla.
Har nu kommit hem, Lisa e icke här med tanke på att hon har movat sig till såsen, och min mor är spårlöst försvunnen. Jag känner mig ruskigt ensam och övergiven. Stackars mig må jag säga! Nej, det finns ju de som har det värre. Känner mig så peppad på livet just nu, har inte varit såhär trött på väldigt länge.
Kizz



Pappa

Idag är det ju som känt alla pappos dag och det ska man ju såklart fira! Så jag har skickat en blombukett till min kära far idag och alldeles nyss och jag hoppas att han får det så fort som möjligt. 
Igår sjöng vi lite för Molly på morgonen, fast det är för tidigt, och på eftermiddagen åkte vi till våran gudbror som fyllde sju år igår :) På kvällen satt jag och älsklingen hemma och åt både popcorn, chips o dip, godis och ostbågar medan alla andra roade sig i hjärtum. Idag har vi inte gjort så mycket mera än att boxas och brottas med varandra och jag vann!
Hopp hoppsan, en film jag vill rekomendera till er out there is GHOST som e både spännande läskig och romantisk.
Kizz
Min pappa i en inte helt för vanlig vardagsutstyrsel. Men att JAG ÄLSKAR HONOM!♥

U mad bro?

Nu har vi firat min underbart gulliga Molly till lillasyster, fast hon fyller inte förrän nästa fredag men eftersom att dom ska till Teneriffa så kan vi inte fira henne på the real birthday.
Har idag haft en något bättre dag än igår. Vaknade bredvid Lisa, åt kladdkaka till frukost kysste Lisen goodbye och åkte in och träffade min käre Tobias i stan och fick pussar och kramar i massor. Efter detta åkte jag till skolan och fick veta att jag ska få praktisera från och med nästa vecka till vecka någon gång. Men i alla fall, jag skulle inte detta först men så fick jag det i alla fall!!! :D Glad tjeja och så!
Oooooooopppppppppppsssssiiiii! Nu har jag inget mera att skriva...
Kizz

Vi blir så exalterade av Justin Bieber♥

Jag önskar att du var så långt bort härifrån man kan komma

Nu äre dags att skriva igen... fast ingen läser! Härligt och sånt :)
Idag: ööööhm inget superintressant, vaknade lite sent(lurade Tobias att jag tänkte gå upp kvart i sex och somnade om till sju och missade då halv sjubussen) och det var himla skönt att sova ett tag till må jag säga.
Drömde dock en bajsdröm som gjorde att jag vaknade lite sur och konstig och sen bliev det sämre. Och sen blev det sämre igen när Emelina inte kom till skolan. För det hade Tobias nämligen skrivit till mig på sms att hon var med bussen och när hon inte dök upp i skolan blev jag himla ledsen. Sen blev dagen bättre när Emelina ringde och sa att hon var i trappan till matsalen,för hon var ju faktisk i skolan då. Sånt gillar vi :D
After school I went down town and köpade lite presents to my sweet littlesister som fyller år nästa fredag men vi ska fira henne imorn eftersom att korvbarnen åker till Teneriffa med sin far och resten.  Vad jag köpte is a little secret men kanske dyker upp på en bild här en vacker dag,
Just nu sitter jag (som vanligt) hemma i såslägenheten och väntar på Lisa för jag är jädrigt hungrig och vi ska äta Tacos. GOTT GOTT GOTT! 
Idag är jag väldigt kär i både Emelina, Lisa, systrar, Tobias och det är skönt.
Kizz
Förutom den glada minen så kände jag mig väldigt såhär imorse.
Rubriken har ingen betydelse för texten, men jag tycker att den ska stå där i alla fall ....

Lathet

Friends... Idag var det ingen vanlig dag, utan min pappas födelsedag! Han fyller idag 40 år gammal(vilket han aldrig skulle erkänna att han var om jag inte skriver att han är gammal) och jag älskar honom väldigt mycket.♥
Today in school I was with my friends Emma Fanny Lisa och Mattias. Emelina den stackarn låg hemma och sjukade sig.
Imorn kan det hända att det bär av mot Alingsås igen eftersom att Lisa saknar mig och jag saknar henne.
Kizz



Ensam

Det var ju ett tag sen jag bloggade nu så känner att det kanske är dags igen--- fast ingen läser... Men det är skönt det också för då kan jag skriva typ VAD JAG VILL utan att någon får veta. Om jag inte länkar ut bloggen lite, då kanske någon läser.
Sååå vad har hänt sen sist? Jo, hade ju hemmakväll förra fredagen, tror jag ? Förra lördagen tillbringades hemma hos Dan o lite party. Jag hade kul fram till söndagen dagen efter, för då förlorade någon av oss alla som var där och försvann. Ingen idé att gå in på det egentligen utan det räcker såhär så länge. Det var ett missförstånd som någon vägrar förstå att det var och så fort personen mognat kommer hon/han att be om ursäkt. Annars hade jag skojsigt må jag säga :) fast inte med den jag ville heller (?) Seriöst så var det nog en av dom mest misslyckade SOCIALA-PÅ-RÄTT-SÄTT kvällarna. Söndag: Var hemma hela dagen och myste med mina kära småsyskon. Sen var det lov i en vecka. UNDERBART! :D Måndagskvällen hände något... Party nämligen, inte superskoj där heller. VILKET INTRESSANT LIV JAG HAR!
I torsdags åkte jag till pappa och myste med lillasyster i parken och spelade så mycket skitgubbe att jag tröttnade efter 7:e gången :) Kom hem i söndags och min gullemamma kom och hämtade mig på stationen. Sen var lovet slut och igår var jag back in school som alla andra.
I skrivande stund sitter jag hemma hos Lisa medan hon är i skolan. När hon kommer hem ska hon laga god mat till mig och bjuda på kladdkaka glass och te. För det har hon lovat.
JAG HAR FAKTISKT EN ROLIG HÄNDELSE ATT BERÄTTA OCKSÅ! : Igår när jag och Lisa skulle från stan till Alingsås så var Lisa hungriga så vi gick till varenda jädra ställe på stationen för att hon skulle hitta "något nyttigt att äta efter dansen". VI missade då två tåg, och när Lisa äntligen hade köpt sitt meal på Mcdonalds (nyttigt? ) så gick vi på tåget. När det väl börjat rulla så sa tågvärden att vi var på väg till stenungsund (!) Vi klev av i Ytterby och jag kom på att jag var hungrig. Ytterbys matköp hade godis och citronmuffins. Det var gårkvällens middag. Hade så jädra ont i magen efter det. Efter mycket om och men kom vi hem till Alingsås halv elva. Då drack vi en kopp Te och gick och la oss. Nu tänker jag ta mig en promenad.
Kizz

RSS 2.0