Miffon och obo'y

Kom precis hem från skolan och sitter nu här i mitt kitchen och tänker på vilka miffon världen faktiskt äger. Har skrivit på papper om att byta till BF nu och dessa ska givetvis sändas back to Syv så fort som möjligt. Det där med miffon behöver man kanske inte gå in på egentligen... eller? Nej inte idag, för jag känner mig faktiskt allmänt glad så orkar inte! :D
Okeeeey! Igår var jag hemma hos Lisen min och mysade med en promenad och godis, det var mysigt fram till det att Lisa började spruta massa godisar på mig. Galen brutta! Och Nattis var såklart lika galen tillbaka.
Idag är det fredag och vad ska man göra? JO hemmakväll.... yeah man!
Kizz


Trying to understand how I feel

"har inget att skriva" som man visst råkar säga i vissa inlägg man gör i bloggar och skriver ändå.
Jag sitter och väntar på att BF-klassen ska sluta sin idrott, försöker hitta min handledare, och försöker ha tålamod att vänta på syv. Ska nog idag officiellt byta till Barn och Fritid, intressant faktikst.
Hungrig börjar jag bli också men tror inte att det är särskilt gott i matsalen idag, ska kolla...... pasta carbonara, kan ha hänt att jag gissat rätt då!
Jag har så tråkigt!
Kizz


It's a beautiful night We're looking for something dumb to do

Idag har jag inte superskoj things to tell, det är väl mest då att jag spenderade en tredjedel av natten med Simons hand i trynet mitt fast jag slog bort den flera gånger... Killar bara säger jag!
Lämnade imorse Lisa och hennes lya, vaknade på tåget i Göteborg av att han gubbe satt och stirrade på mig (såg ut som att han övervägde att väcka mig). Kom lite sent till skolan, men lärarna verkar ha förstående med det på måndagsmornar för det är då man får minst skäll för det. Knasigt.
Åkte efter skolan in till stan och åt en god cheesburger med tillhörande drycken milkshake till med lilla underbara Emelina, gott vare!
Nu ska ni veta att jag precis har städat mitt rum.
Japp japp, Saknar Lisa! ♥
Kizz
Min, bara min, underbara Lisa ifrån våran egna lilla solsemester på Alingsås torg igår. Love you honey

Morgonpromenad och grisar

Lisen och jag vaknade runt tio och gick upp och åt en god och mysig frukost med solen som lös in genom fönstret.
Sedan tog vi på oss promenadskorna och vandrade bort till naturreservatet. Där fanns "Barnens lantgård" och Nattisen hittade grisar! WOw! Skitstora var dom ska jag säga... inget man stoppar in i Lisas lya direkt.
Om en stund ska vi ner på stan och spana clothes och lite underkläder kanske. Tihi! Nu är det dags att dra ner på stan.
Kizz

Kunde inte skicka över bilden på grisarna vi såg idag men jag hittade en bild på google på en gris som var snarlik. Tjosan

Spöket?

Jag hoppas att detta är vårat spöke som gör att vi mår illa mitt i natten och sånt... Vi har gjort iordning Lisas Lya, funderat på hur en del killar tänker och varför man tänker så... Men först och viktigast av allt... EN REJÄL FRUKOST! Gott var det ska ni veta. Senare idag ska vi la ner på stadens torg en stund och spana butiker om dom inte hinner stänga först såklart. Sen ska vi invänta vårat besök och ikväll ska vi troligtvis ta en kvällspromenad igen :)
Kizz

Spöken och sånt...

Jag lovar att det spökar här på Lisas toalett. Vi skulle nämligen ut och handla lite stuffs och behövde gå på toa innan men den var låst, och Lisa har inte hört att hon delar med någon! Men vi tänkte att den var säkert inte låst när vi skulle komma tillbaka in. Så vi gick ut och gjorde en Alingsåspromenad i de fina ljusen dom har denna månaden. Efter ca en timma kom vi nu igen och toan var fortfarande låst! Vem fasen skiter i en timma liksom? 
Vi stoppade in nyckeln till toaletten och på andra sidan åker en nyckel ur låset... Explain that!
Nej men det kanske inte är ett spöke men det är ändå lite kusligt att någon faktiskt måste stå på insidan för att få det låst med nyckeln därifrån... För övrigt har vi bott in oss rätt bra här i lyan nu, men det finns ju lite att arbeta med.
Nu ska vi kika film och kanske smocka i oss lite chips.
Kizz


Prov och prov

Godmorgon!
Sitter här och väntar på Emelina så vi kan gå och titta på film/teater, jag har liksom inte hajat vad det är vi ska se i teatern men det inser jag väl när vi kommer in dit sen :) Är ju med barn och fritid idag och måndag+ igår.
Helgoa människor tycker jag nog, och jag känner att jag faktiskt hör hemma med de ämnen dom läser, men får se vad som händer...
Efter skolan ska jag till Alingsås dit Lisa flyttar idag så då ska jag hjälpa henne att bo in sig. Tihi, mysmys!
Och dessutom är det lika bra att vara borta i några dagar och sätta mig själv på prov litegranna för kärlek och känslor och allt vad det är... 4 dagar! tänk den tystnaden.
Anyway, me och Emil sitter och lyssnar på Justin Bieber så I got to go!
kizz

over is over, right?

Jag läste på Hugo Rosas blogg något i stil med att gå tillbaka till sitt ex är som att fylla upp en flaska som ändå tar slut... något sånt men inte exakt. Är det så tro?
För har man gjort slut en gång så funkar det väl inte igen?
Man gör ju slut för att man bråkar eller inte känner likadant som förut, och det där man känner i början kommer ju givetvis inte tillbaka så ofta men det finns något annat efteråt som kan ta slut också.
Kärlek är en rätt jobbig känsla faktikst, antingen är man så kär att det pirrar i magen hela tiden och det är svårt att äta men man är glad och pigg och livet leker, eller så är kärlek ett nervöst sammanbrott som gör att man blir nere och äter en massa jädra godis. I alla fall min... sen har vi ju alla olika känslor och thats for sure!
Men om man känner något som sticker till hjärtat när man ser människan man varit kär i gå med någon annan, vad är det då? Det är väl klart att han/ hon ska få vara med någon annan, eller? Fast jag fattar inte varför man kan vara med denne människa när man är "sjuk" när man inte ens kunde vara med sin egna poj/flickvän?!
Jag har så många känslor i kroppen just nu som bara blandas ihop och blir en enda röra. I en film jag såg en gång sa dom "Kärlek är bara en massa kemiska reaktioner som gör att man blir kåt och konstig" SÅ JÄDRA RÄTT! That's what it is!

kizz

google

RSS 2.0