Vänner och Latte

Nu har det gått sin tid och jag har hunnit med både roliga och tråkiga stunder. I fredags gjorde jag trerätters till min mammsa och lillasyster. Jag bjöd på rostat bröd med räksallad och räkor, lax med romsÅs och potatis, och turkyoughurt med walnuts och honing som Nalle Puh brukar säga. I lördags tog jag det chilligt billigt med Lisaälsklingen i solen, vi fick allt lite färg i fejjan. På eftermiddagen bar jag av mot Jessica och senare åkte vi till krogen :) Där vare fullt ös medvetslös.
I söndags gjorde jag inte speciellt I måndags myste jag med Noris och i tisdags vare dags att inleda ett förhållande utan att vi visste om det. Människor i denna världen är fasen förvirrande... IGÅR åkte jag med mina älsklingar Emelie och Emma till stan och drack lite latte och träffa en blatte (Suad) och så shoppade vi gärnet. japp japp...
Idag ska jag till kyrkan och prata med gud. Kärlek till alla
KIZZ

If it helps, I think you're beautiful

Halli hallå.
Möglar i skolan som en annan tomte. Ska gå en promenad med klassen sen och kolla puls och luft och allt vad det hette med både de ena och de andra, säkert jätteintressant och skojsigt.
Om jag har gjort något kul denna veckan vet jag inte riktigt... I måndags kväll lurade Molly in mig i Badrummet för att kolla på en av dom största spindlarna jag sett i vårat hus och jag började skrika och gapa och gråta och lipa. ÄCKLIGA DJUR DET DÄR!
Nu ska jag faktiskt ta mig en mys med Emmsan here at class.
Kizz

Lånat lite bilder from here http://weheartit.com/

Mr. Know it all

Ibland tror man att man vet vad som är rätt för en själv. Vad man borde göra och inte göra. Ibland kan det kännas rätt för stunden och efteråt vill du bara flyta på havet och glida med vågorna långt bort.
Jag vet inte riktigt vad jag håller på med just nu, men jag vet att det i slutet kommer ordna sig, Jag har fått lära mig nu att även om det finns flera än en så kan man känna sig ensam som tusan eller splittrat och full på samma gång. Men känslor är väl såna, dom kommer allihopa på samma gång.  Därför är jag glad att jag har mina underbara vänner som ställer upp till tusen och lyssnar och finns. Tack till er ♥




Och ännu en gång... Hej

Nu äre dags för ett nytt inlägg för att uppdatera er om min dag... Sen jag skrev om den äckliga lunchen jag skulle äta så har jag gjort det och det var helt OK potatismos men korven smakade ju aber.
Aaaa sen har jag ju då faktiskt haft en lektion och skrivit om vad jag mår bra av, det går framåt.
Jag har också sjungit litegranna för min klassglass. Tiiihiiii, det hörde du väl?
Pyss
Kizz

Hej Nora

Sitter i skolan efter en morgon då jag blev väckt av att mamma stod och duschade tio över sex imorsen när hon inte skulle åka förrän klockan åtta (!) men hon har "så mycket att göra" nu för tiden tydligen, vad det nu är... tvätta på morgonen och dammsuga, möblera om och allt vad hon håller på med, hyperaktiv i alla fall. Söt min mamms :*
Kom sedan till skolan i alla fall och fick inte ta med min baguette in på lektionen så satte mig utanför med Fannsan Emmsa och Lindsan,sen kom mitt övriga goa gäng och körde ett häng.
Nu äre lunch och det ska bli äckligt. Så jag lägger in ett till inlägg till dig sen min kära :)
Pyss
Kizz


allmänt cp kanske ...?
Men det är vi också...


Vad får mig att må bra?

Heeeye!
Sitter in dha school och ska skriva mig en uppgift som vi fått i BF nu, jag ska skriva ner vad som får mig att må bra och det blir ju enkelt. Eller? Det är ju så många och så mycket som kan få mig att må bra så det är svårt att välja, men som jag brukar säga: Jag kirrar det! 
Helgen har varit mysipysi, i fredags kollade jag lite tv med mams och lillasystrarna och hade dansshow med Wilma. Pratade i telefonen några timmar med min plutteplutt och somnade till Timon och Pumba. I lördags vaknade jag halv tio och gick upp och diskade (?!) och gick en promenad med våran lilla lånehund och lillasyster, Framåt kvällen kom Emmsan hem till mig och åt tacos och färgade håret på moi och hejade på David i melo. Igår åkte jag to my boyfriend och myste vid vattnet och fick lite sol mot kinderna. Härligt härligt!
Nu ska jag mysa med min Linda här på lektionen, så det så!
Hakuna matata
Kizz
Kör bara kör och jag ser ut som ett offer men wtf, Linda är ju söt i alla fall. 

To choose something is the hardest.

Idag ska jag hem till min underbara gosemoseFanny!!!
Mysepyse med denna goa underbara tonight♥

Sen jag skrev sist har jag haft en bra vecka med min älskade fruga Emelina.
Jag har också hunnit umgås med min älskade Noris. Vi har haft projektarbete och det har gått som fina fisken. Vi bjöd på scones och massor med fakta om Storbritannien som jag nu för övrigt lärt mig stava till. Great!
Nu ska jag dra mig lite pluggtid med min underbara klassvänner.
Kizz


RSS 2.0