Romantic Time

Eeehm skolan idag har varit en lång dag, kommer hit och klassen satt o gjorde nationella, så duktiga så!
Jag hade en sån tur så att min älskling var färdig när jag kom upp så vi kunde mysa med varandra. Sen hängde vi med Bulle och Zara som vi fick gratta för Zara har gått och blivit kär. Och Lisel har blivit kär i Zara, så all lycka till dom :)
Älsklingen har åkt hem för hon mådde inte bra stackarn... Plutteplutt, Jag älskar dig.
Bullen o ja har precis haft en romantic time med flowers och kramar.
Älskling, vill du bli en nörd? Neeee det kan du inte... du är det ju redan :)
Blommor...
...som Bullen tyckte mycket om :)
Älskar dig bästa du!
Det var allt för mig, nu ska Emmsi berätta hemlisar....
Kizz

Gammel Gubbe nu

Idag önskar vi min kära kusin Tim ett GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Vad ska vi säga för ord om denne galne människa då? Jo vi säger bara det att han är världens bästa kusse som finns :D 
Så massa Kramar till TimpaT, Jag hoppas att du får en lika bra dag som du är själv är, för det förtjänar!! ♥

Inget party, och en springtur

Halli hallå kära vänner och alla andra. (?)
Jag vet inte exakt vad jag har haft för mig i dessa dagar som jag inte skrivit men att jag vet att jag i torsdags befann mig i kyrkan en stund och hade lite Serious snack med Gud och Mats. Sen kom Marikis och hämtade mig bulle och Noraälsklingen och så åkte vi och plockade upp den söta lilla Patrician som behövde en och annan kram, och det fick hon minsann :)
Opp opp, I fredags åkte älsklingen med mig hem efter en shoppingtur på Mai där hon blev helt slut över att vandra omkring. Sen åkte vi hem och jag dammsög och hade mig i mina klacksor, såg inte kloker ut. Sen tog jag mig en välbehövd dusch och bakade en tårta till min lillayster som hade party med sina vänner, (fyllde ju 11 förra veckan) och dom var så söta i sina sparkdräkter allihopa. Det blev tacos till kvällsmat och alla var så mätta så ingen orkade tårta. Senare på kvällen kom Dennis och Dan till mig Nora och Lisa som också var hemma. Dan och jag hade serious talk och livet kändes lättare, Tack för det min kära vän!
Lisa vovve Skruff stod och skällde i mitt rum och jag säger er att så rädda barn har jag inte sett på länge.
Jag sa att hundar skäller på spöken och eftersom att det var kolsvart och inte en kotte i mitt rum blev vi ganska rädda allihopa och ut från toaletten genom mitt mörka rum kommer Nora helt ovetandes om vad vi pratat om, Och barnen skrek så högt så det var tinnitus-varning!
Aaaa sen va vi trötta framåt natten sådär så vi somnade gott allihopa. (Nora och jag)
På lördagen fick älskling frukost på sängen och sen fick vi tårta till frukostefterrätt. Sen kom Lisa och visade massa gamla bilder på våran ungdomstid och vad vi skrattade.  Sen låg vi och solade ett bra tag och sen vare dags att åka hem till Munkegärde och sen till Zara som vi skulle fira.
Det var en trevlig där dårå och igår vaknade jag hos min älskling efter att suttit uppe halva natten med Lillebroder Leo och mamma Birgitta. Vi hade väldigt roligt åt Nora och Leos bebisord sen dom var små,
Igår kväll var det Catfight ute på Noras gård och hon blev helt nervös stackarn och sprang och letade efter hennes kissemiss... HOn är inte klok men jag älskar henne!
Idag har jag varit i skolan och det var himla skojigt sista lektionen.
Puss och kram på mina underbara!
Kizz

En (gammal) bild på mig och min underbara bästis i vått och torrt. Älskar dig

Det var det provet de.

Igår efter skolan åkte jag bil med Marika som precis hade fått sitt körkort. Så duktig så!
Aaa det var ju inte bara jag och Marikisen dårå, det var ju såklart Nora och Patricia och Bullen också men det vet ju säkert alla redan eftersom att ni läser Noras blogg. Den kan ju ta sig i röva!
Och sen dårå fick jag ta en varm dusch i Noras (och mitt numera) hem. Sen kollade vi solsidan och jag lagade pyttipanna. Men alla vet ju det redan så jag förstår icke varför jag berättar detta. Men men
Nu har vi haft prov och det gick inte så himla mysigt dårå, men något litet poäng ska jag väl få.
Jag avslutar med att säga att min flickvän är den bästa i hela världen och igår kom in i vardagsrummet med Kiwi och jordgubbssaft till mig, gottigotti! :D
Kizz
Jag älskar dig massor älskling

Like an angel

Jaaaaha gott folk, nu har lovet gott och vad har jag gjort?
Jo jag har blivit tvingad att gå på party av min älskade flickvän och hennes och numera mina goa vännor. Noras paps kom och hämtade mig och vi kollade påskbrasor på vägen tillsammans :)
Innan den kvällen så letade jag påskägg med Lisa min bästa!
På måndagen kom världens bästa B1-Fanny home to moi och det blev mys med bullar och kakor och kaninbebis. Vi hade väldigt roligt och åt massa nattgodis och mackor. Jag fick marmelad i hela sänga.
På min onsdag åkte jag hem till min Nora igen eftersom att Fanny åkte hem och tänkte lämna mig alone i Wästern :(... så Nora va min hjältinna. På torsdagen träffade vi min favoritBulle och åkte till staden med henne. Hon shoppade loss och Nora var hungrig och grinig men vad gör väl det när jag älskar henne ändå ....
På kvälla blev det kyrka och McDonalds för hela slanten. Bullen min skulle övningsköra men det sket sig och hon bytte plats med mor sin vid ett rödljus, vilket kaos det blev.
Sen blev det fredag igen och då träffade jag Emma i stan och shoppade litegranna, ett par jeans och en jacket. Sen åkte vi hem to lilla jag och då hade vi köpt med oss frukt och glass och andra gottigheter. Vi åt och kollade Hitta Nemo, Pippi och ringaren i Notre Dam... Kaninbebis fick leka med oss, fram till den kissade på mig mellan brösten och det rann ner överallt på mig. Och luktade gjorde det!!!
Lördagen kom och vi åkte till Kungälv och Nora och hämtade min laddare, fick mat och kollade film.  Sen åkte vi ner med Bullen och Martin till Kungälv och Martin gick iväg från oss och vi tjejor gick in på Maxi och shoppade loss igen.  Sen åkte vi till Emma och kollade skräckfilm, ysch, inte skojisigt alls. Men jag fick en present av Emma som satt och vaktade mig från Spöken. Tack GulleEmma!
Sen blev det väl söndag och Emma behövde köpa en klänning och hittade en jättefin, sen åkte jag till stan och träffade Nora och vi åkte hem till mig och mysade och igår blev det födelsedagssång åt Wilma som fyllde 11 år och på kvällen åt vi tårta. GOTT!
Tisdag idag och inte alltför mycket har hänt tror jag... Pyss och kram Love love love till mina vänner.
Kizz
Lisa och Noras påskpåsar! 

Bullfika hos oss med Fanny och övriga :)

I väntan på bussen till Kungälv med Martin och tjejorna. Mina nya byxor och jacka

Första shoppingdagen och vi kom hem med påsar från både klädaffärer och fruktis.

Och när vi hade packat upp och lagt det fint så var det fint... och gott.

Present med min favoritfärg. 

Och gulle som låg i den! Tack emma♥

Ebba-Lotta Sjöstedt Gustafsson

Heye alla som läser  och inte läsre. Nu äre det dags för mig igen att säga mitt.
Igår åkte jag hemåt efter skolan och eftersom att det var så fint väder och jag var rastlös och kände mig lite som en knubbis så tog jag mig en springtur efter skolan. Det var riktigt skönt faktiskt, bara vara och tänka på allt fast ändå på annat.
Sen tog jag mig en dusch och lagade supergod fläskfil'r till mina sisters och en vän of them. På kvällen kom min underbara fina Nora och mysade med mig och sin förkylning. Just det ja!! Innan hon kom så mysade jag med våran kaninbebis som jag för övrigt fick döpa till Benny (!) och han kissade på mig. Så jag fick byta byxor och trosor snabbt som tysan innan Nora kom innanför dörren. Ahopp...
Imorse fick vi springa till bussen som ändå åkte förbi oss och då fick vi gå hem igen. Då hann vi i alla fall äta frukost och ha det lite familjemys.
Min kära vän Ebba önskade att jag skulle skriva om henne så här kommer en text om allas våran favoritEbba:
Ebba, du är en riktigt go vän. Du lyssnar och jag vet att det går att lita på dig Du är rolig och jag gillar att morgonkrama dig. Ditt skratt smittar av sig och man blir glad av att höra din röst. 
Love till dig ♥
4 dagar kvar tills min Fanny kommer till mig!!

Let's do it again

Idag äre så att min älskade underbara bäste Emmsi åker iväg från mig i en vecka.... EN HEL JÄDRA VECKA! men jag är inte ledsen inte.. jag klarar mig fint. Eller? Nee fy tusan som jag kommer sakna dig när du är där borta i Prag, så det är tur att det bara är en vecka och inte flera.
Aaa men idag har vi i klassen gjort massa olika aktiviteter och då var vi ute och sprang och lekte pepparkakskull, det var skojigt. Jag glömde att berätta för er alla (1 läsare) att jag tog hål i örat igår, längst upp, supertjusigt om jag får säga det själv. 
Ikväll kommer min älsking hem till mig och om 5 dagar kommer älsklingsFanny! Många som kommer och går idag. Och jag älskar dom allhiopa.
En till jag älskar dårå är Sarisen som var hemma hos mig igår och sovade över med mig och då började hennes tankar snurra så hon tänkte så att hon drar en liten vits för mig och jesus vad vi skrattade. Såhär gick den: "Vet du hur många skillnader det är mellan en fotbollsspelare och en golfspelare? " nej svarar jag och hon svarar "fooooooooour" ... HAHAHAHAHAHAH hon är så jädra grym!
Tack för mig.
Kizz
Nu är det nära min kära... 5♥
♥Jag älskar dig och kommer inte lämna dig... aldrig
Heeej då baby! Ha det så roligt :) love love love

It´s time to let it go

Dags för ett litet inlägg igen kanske.
Sitter och har Engelska och vet inte alls vad vi pratar om, men har jag inte lyssnat får jag skylla mig själv.
Igår var jag hemma hos min älsklingsälskling och lagade mat med hennes paps. Fläskkotlett med klyftpotatis och dragonsås blev det. Älsklingen ville inte smaka på våran sås för att det var senap i den men jag fick henne att smaka i alla fall, efter mycket mycket tjat. Sen fick jag både glass och daim och chips. Hon är bra min älskling. Vi tog ett varmt och långt och behövligt bad och sen somnade jag himla gott i mystäcket på älsklingens axel. aaaawi så mysigt tänker ni, men eftersom att Nora är "sjuk" enligt henne själv så lär jag bli smittad. Skitsamma! 

Jag ska väl ta och fortsätta lyssna på den här skita nu :)
KIZZ

Börjar räkna ner dagarna tills du kommer! sååå... 6 ...♥



Jag är min älsklings älskling

Sådära ja mina kära amigos! En myshelg hos pappsen och nu påväg hem och är hemma i sena nattens timmar. Alla bussar var fullbokade så därför fick jag ta bussen vi åtta och är framme i Göteborg vid tolv. Det var välidgt synd för jag hade tänkt åka hem till min underbara fina flickvän i världen, men icke sa nicke (eller busstiden) utan mammsen får komma och hämta mig mitt i natta.  A men att helgen i alla fall, min käre littlesister har spenderat den med sina kompisar så har inte varit så mycket med henne förutom idag i simhallen då, hon är som en firre i vattnet den där söta ungen!... Jag har istället varit med "mammsen" och käkat körv med bröd och lagat fläskkotlett till middag. Hon är gullig hon den dära Malin, går och snackar med sina fiskar och snäckor och allt vad hon har, så jag kom på det att hon kommer inte bli en kattkvinna, hon kommer bli en fisktant på hemmet när hon blir gammal och grå. En säng i mitten av rummet och akvarium runt om. Vårdarna kommer ju för fasen att få ta hand om fiskarna mer än vad dom ska ta hand om Malin, hon är tokig. Igår satt pappa och hans kompisar och drack bärs och vin och va helknäppa och trodde att dom var smartare än en femteklassare... Men det kan jag ju säga att det var dom då rakt inte!
Nu ska jag fortsätta kolla på andra avenyn som jag så fint har fixat till min dator för att leva tillbaka till gamla dar... UNDERBART!  Och så ska jag väl länka upp detta lila inlägg så att min flickvän kan läsa om hur underbar och fin hon är och så ska jag skriva här att hon aldrig får släppa mig och att jag behöver henne en himla massa just nu, för ibland gåre åt helsike när jag ska sova och då måste hon finnas vid min sida. Och så tänker jag faktiskt skriva att jag älskar henne också, jättemycket, även fast det bara gått inte ens en vecka sen vi blev tillsammans men vi fick visst lite tid på oss att älska varandra innan, för jag förstod att hon skulle kämpa och hon skulle älska mig oavsett vad som hände. och därför älskar jag henne fast hon spelar in mig när jag snarkar och tar kort på mig när jag sover och allt vad hon gör. Kommenterar allt jag säger och retas och sånt... men det ska det bli ändring på nu Älskling.
Okeeye alla fans, nu drar jag mig, kanske borde sova lite också snart så jag orkar upp imorn, eller ? Nee :D
KIZZ

Vi är inte riktigt friska men jag är ändå min älsklings älskling

RSS 2.0