Gått och gott

Idag har Jullisbullis Correborre och jag och några till ifrån skolan vandrat på Brattön. Eftersom att det var lerigt och halt var vi 4 av 5 brudar som gick och trodde att vi skulle halka. Ingen av oss ramlade men alla våran super Sofia Dantanus halkade dessutom, som en riktigt hjälte!
Nu såhär efter skolan åkte vi hem till Cornelia och hämtade massa mat och efterrätt och sen åkte vi hem till Julia där våran lilla favoritEmma öppnade dörren med ett leende. Gjorde god mat (flygande jakob) då åkte jag och Julia iväg med Simon och köpte mjölk och skitpapper. När vi kom tillbaka åt vi jättegod efterrätt.
Cornelia får en guldstjärna av mig idag för att hon tog med sig mat från sig, lagade den och sen bjöd på efterrät som hon också gjort själv. Cornelia, du har varit bäst idag! :)
Nu sitter vi och pluggar och äter nappar, sen ska vi kolla Idol och äta chips. GOTT!

Älgattack, hero och mys

Det har varit en minst sagt händelserik dag idag. Började med att vi skulle orientera på gymoan och gick vilse, i munkgärde! Hur lyckas man med det. När vi skulle tillbaka till start skulle Cornelia (den enda som kunde läsa kartan) skulle gena genom skogen så "okej" tänkte jag och Julia och följde efter. Första hindret genom den vägen var alla buskar som hade växt tvärsöver stigen så vi fick klättra supermycket. Andra hindret var elledningen som låg lika mycket tvärsöver stigen som buskarna så då fick vi krypa. När vi nästan var framme och jag och Julia precis har bestämt oss för att skita i om vi halkar och slår i rompen pekar Cornelia på en punkt inte alls långt från mig och J och skriker: Kolla älgen!
Lilla jag som har hört att man ska stå stilla stannar och glor på älgen med hjärtat i halsgropen och hör hur J sväljer luft och närmar sig mig. Cornelia säger: "Den kommer attackera er, jag går sålänge". Ååh tack för den! Jag och Jullisbullis står och glor på älgen och undrar vad f*n vi ska göra, så vi greppar varandras händer och springer ner för backen med stenar och gegge och skriker. Vi kom fram till start/mål en kvart/tjugo minuter försent men utan älgen bakom oss, TACK OCH LOV! Herregud, det hjärtat!
När jag kom hem blev det pannkaksmys med gulleMolly, pga min dagens huvudvärk gick jag och vilade sen.
Och när jag låg där i soffan kom jag och tänka på Lisa som gick på vägen i regnet, så jag kämpade mig upp till hennes moster och vi åkte och räddade henne med bilen. Det blev lite temys och sen gick jag hem och kollade Idol och har precis haft kaninmys. SÅ himla spännande dag.

Söndag och omstart

Har såhär på morgonkvisten bestämt att börja om bloggen lite. Har därför tagit bort alla gamla (ganska oseriösa och lite omogna inlägg) så att ni kan läsa dom nya.
Har legat i min onepiece hela morgonen och käkat godis och kollat ett missat idol-avsnitt med mammsen.
Nu ska vi äta frukost och vid tre-tiden idag ska vi på bio i Lilla Edet med Molly och Wilma.



RSS 2.0