Individuella val och framtiden

Helgen har gått och efter en fredagskväll med mina goingar Dan och Dennis och en bowlingkväll med det goa gänget Jessica, Isabelle, Emma och Jonathan är jag nöjd!
Nu sitter jag i skolan med min älskling Emelina och min största idol Emma och funderar på livet... Emma ska bli bli bartender och vi har kommit fram till att hon går fel utbildning då. Emelina ska bli ambulansförare men SHIT! Hon valde fel linje hon med och så måste man ju kunna simma... PROBLEM!
Vad ska jag bli? Socionom, men oj vad höga poäng man behövde.... behöver B i alla ämnen och hur kommer detta gå! Hello plugglife.
Aa ikväll blir popcornmys och glosplugg...
Kizz
Idolen själv ♥

En dag ska jag visa hela världen att jag klarar mig fint, men inte idag

Ja nu kära vänner var det ett tag sen jag skrev det senaste inlägget. Mycket har hänt och känslorna är blandade hela tiden!... Det där med känslor är inte helt lätt... ont i magen och mår illa och bajs på allt på det! ....
Vad har jag för mig nu? AA tyyyyyyyyp sitter i skolan och ska skriva lite BF-stuffs medan övriga klassen har matte som jag valt bort, GRYMT VAL!
Ska idag mysa med småsyskonen är väl tanken.
EN skojsig nyhet är väl att det var folk och kollade litegranna på vårat hus sådär igår så i förrgår satte vi igång och städade, i bara åtta timmar. ÅTTA TIMMAR?! Galet. men fina resultat och Nattis kunde möblera om sitt rum.
Det var allt för mig idag
Kizz


RSS 2.0